donderdag 1 mei 2014

Kruidvat bruinglas Rozenwater

Dit product bestaat al een tijdje en er is al vaak over geschreven.
Ik heb dit product gebruikt als multipurpose product. Voor mijn gezicht, voor mijn haar en als setting mist.. Hieronder lees je wat ik er van vond.

Ik begin met het reinigen van mijn gezicht. Hiervoor gebruikte ik het rozenwater van Kruidvat. Wat mij als eerst opviel is de lekkere rozengeur! Lekker verfrissend!
Nadat ik een wattenschijfje over mijn gezicht heb gehaald bleef er heel weinig achter op het wattenschijfje, terwijl er normaal toch altijd wel wat make-up resten of vuiligheid te zien is.
Ik wilde zeker weten of mijn gezicht gewoon zo schoon was of dat het rozenwater mijn gezicht toch niet zo goed gereinigd heeft. 
Helaas was het laatste het geval, want na een andere gezichtslotion gebruikt te hebben kwam er toch nog behoorlijk wat troep af.


Ok, we geven de moed niet op! Het is een lekker ruikend product en voelt toch lekker fris aan. Misschien kan ik het nog op een andere manier gebruiken. Even een sprayflacon uit een reis-setje vullen met dit heerlijke wonder water en voila! Ik gebruik het als een facemist om me lekker op te frissen of als settingmist voor mijn make up. Het zorgt er niet voor dat mijn make-up ècht langer blijft zitten, maar het maakt bijvoorbeeld wel de poeder een stuk minder zichtbaar als dit er iets dikker op zit.

Ik dacht het product op deze manier wel op te kunnen maken, maar hoorde ergens dat je het haar kunt laten glanzen door het uit te spoelen met rozenwater. Na het wassen van je haren zoals je gewent bent spoel je voor de laatste spoelbeurt even je haren uit met rozenwater.
Dit heb ik geprobeerd en het resultaat was verbluffend! 
Er werd aan mij gevraagd of ik mijn haar opnieuw had geverfd! Ik ga dit zeker nog een paar keer gebruiken om te kijken of het altijd zo'n mooi resultaat geeft. Als het zeker weten van dit rozenwater komt ben ik verkocht.

In ieder geval gebruik ik dit nog lang voor mijn gezicht en hopelijk is dit het wonderwater dat zelfs mijn haar kan laten glanzen!


Hebben jullie dit product al eens gebruikt? Wat vinden jullie hiervan? Wisten jullie dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken? 
Laat gerust een berichtje achter.

Liefs JL


Yves Rocher Moment de Bonheur l'eau

De laatste tijd heb ik best wel vaak pakketjes besteld van Yves Rocher en ik moet zeggen dat ze soms best heel erg fijne producten hebben, maar anderen vind ik helaas wat tegenvallen.
Zo ook de parfum van Yves Rocher moment de Bonheur. Ik vond deze geur veel te 'scherp'.
Echt helemaal niks voor mij.

Toen ik vandaag de post bekeek en er weer een aanbieding in zat van Yves Rocher werd ik gelijk weer vrolijk toen ik zag dat er een sample bij zat van de nieuwe geur!

Snel even op de foto gezet en direct open maken om te proberen!


Ik ben verrast! Wat een heerlijke frisse geur! Dit is echt iets voor mij deze fruitige, bloemige geur!

Tijdens het openen van het sachet rook ik voornamelijk alcohol, dus nog even wachten en dan voorzichtig aanbrengen.
In de hals en mijn polsen. Ik ruik vooral rozen en appel. Heerlijk!

De basis van deze parfum bestaat uit een houtachtige geur, virginia cedar. Echt een heel fijne geur. Perfect voor de tijd van het jaar. 


Conclusie

De geur is heerlijk fris. Appeltjes geur die heel vrolijk en sportief ruikt. De geur blijft lekker lang hangen en is op ieder moment van de dag prima te dragen. Ik zou deze geur zelf zeker aanschaffen omdat ik hem iets vind hebben van Acqua di gioia, welke net op is. Deze parfum van Yves Rocher is alleen iets minder overheersend en minder 'zwaar'. Echt een blijver voor in mijn parfumstash.


Wat denken jullie van deze parfum? Hebben jullie hem al geprobeerd?
Ik ben trouwens erg benieuwd naar wat de favoriete parfum is van jullie.
Laat gerust een berichtje achter.

Liefs JL